Thanksgiving

Barnens Mormor och Morfor andlände förra veckan på onsdagen. Joni och Jeff varnade mig innan att de skulle ta över hela huset, och de gjorde de rent ut sagt. Jag har typ haft semester sedan de kom. De ar världens gulligaste. Jag och mormorn har kommit varandra jätte nära. I måndags var vi på stanford shoppincenter och shoppade, dagen efter drog vi till Gilroy, en timma härifrån och shoppade, det ar ett jätte stort outlet, nu får det snart vara slutshoppat jag kommer aldrig att få hem allt.
Morfarn är också jätte go han har gjort pannkokor till mig varje morgon, för att jag sa att jag gillade dem haha.

Jag har lärt mig att göra åäö på datorerna här. Äntligen, lättare att förstå vad jag skriver. Alla mina vänner har varit borta denna veckan som tur är så kommer emelie hem idag och vi ska umgås. Är lite trött på att hänga med familjen. Igår var det Thanksgiving. Min första. Och det kändes som jul, hade en stark julkänsla hela dagen, den som man har när man är liten och väntar på något gått. Underbart, trodde aldrig att jag skulle få känna så igen. Vi hade en traditionell thanksgiving med Turkey. 

 

Senare åkte vi till kusinerna och hade efterätt.



Detta är min värdfamilj, har helt glömt bort att visa dem. Otroligt gulliga och jordnära människor.

 I was happy..


Thanksgiving är deras största holiday större än Julafton, eftersom att alla firar den. Kan inte fatta att det redan är december nästa vecka.. Vi har redan börjat att dekorera. Och man hittar stora snögubbar utomhus. Vädret är konstigt, igår var det 26 grader ute, jag höll på att dö och idag bara 15 .



Föressten det blir ingen Montana utan vi ska åka till Disneyland i Jul och över nyår istället :D Ser fram emot det!


Linda till vänster.
Igår var det rugby i Kalmar och Sis ställde upp för andra gången, hörde att du drog ner dem Linda, var orolig om du skulle få spela eller inte pga av blåtiran. Saknar dig så mycket....

Nä nu ska jag fortsätta att leva mitt amerikanska liv.





Youtube

Vill lanka till Olivias blogg, hon har ett underbart youtube klipp.http://bjoersdorff.blogg.se/ el http://www.youtube.com/watch?v=q4FlMBSZVVg&feature=player_embedded 

Japan

Nu har mamman Varit i Japan i snart Tva veckor, och kommer antligen hem idag. Det har gatt jatte bra. Jag har gatt annu mer pa bio nu, Sett bland annat A christmas Carol, som var hur bra som helst, har nog sett alla variationer av den. Den ar hemsk och bra pa samma gang.
Jag och Emelie hade sleepover forra helgen, skont att komma ifran familjen lite. Men bada avr jatte trotta och somnade i soffan, haha valdigt lyckat!
Nar jag kom hem sen, haffade mamman mig och visade att hon hade storshoppat klader, hon sa att min shoppingfeber smittar av sig. Innan jag kom shoppade hon aldrig och nu vill hon ha en hel ny garderob (haha woups). Pappan baar skakade pa huvudet. Men ar dte nagot vi tjejer alskar sa ar det SKOR!!! Robert drar skamt om mina skor hela tiden. Jag forsoker forklara for han att alla tjejer gillar skor.

Pappan (jeff) sager hela tiden att han inte bryr sig om bilen jag kor, men anda chatar han hela tiden om hur manga Miles jag har lagt pa den. Han namner det hela tiden, men man kan ju inte komma nagonstans ifall man inte har bil i detta landet och alal mina vanner bor i en annan stad. Tar han ifran mig bilen vet jag inte vad jag gor.

Han fragade ocksa vad jag hade for framtidsplaner och om jag kunde tanka mig att forlanga ett ar till, jag sa att jag skulel tanka pa det. Men arligt, klarar jag det? Ett ar till, har? Kanner att jag vill komma hem och ga vidare i livet. Men jag far se, behover inte bestamma mig an pa ett tag.

Pa onsdagen var det Veterans Holiday, en dag att hedra alla soldater som varit och ar i krig. Sa da hade jag och Jordan hela dagen for oss sjalva. Sa da tog vi en roadtrip till Monterey som ligger tva timmar harifran, var lite nervos att ge mig ivag sjalv sa langt, men det gick jatte bra.


Vi sag Sjohastar. Jordan sprang igenom allt pa typ fem min, sa han inte se allt.


Bra bilder blev det i alla fall.



Hajar i jatte akvarium, och stim i glaskulor ovanfor huvudet :O



Nemo och doris, mina favoriter.



De hade pingviner och uttrar.



Jag och Jordan i en Lifesize Snacka.

Har spelat mycket Julmusik, Ser verkligen fram emot julen. Men har aven lyssnat massor pa Magnus Uggla, kanns sa svenskt, nu blir val Erna glad som har chatat i flera ar om att jag ar varsta fanet av honom, bara for att min slakt ar. Men hans latar handlar om alla steg man tar i livet, du kan alltid relatera till nagon.

Fredagen den 13 var vi ute och at, tror att vi brakade hela kvallen. Alla rok ihop... Men nu i helgen jobbade jag alal dagarna, var pa fodelsedagsfest bade pa lordagen och sondagen, vilket ar langtrakigt men hittade en pappa som blev valdigt intresserad av att skaffa en egen Au Pair, sa han skulle hora av sig.
Pa lordagen var Jag Julia, Katharina och emelie pa stanford College Party.



Pa sondagen akte jag pa inflensan som alla har haft har. Och ar frisk som forst idag. Igar kom Deras morforaldrar hit, jatte snalla manniskor som gor allt. Jag har fatt massa ledigt nu. Och de aker inte hem forens den forsta december.

5 Veckor till jul BTW . Thanksgiving nasta vecka.



Hemlangtan

Jag visste att det skulle komma nagon gang, men inte sahar tidigt.. Forra veckan var jatte jobbig. Ett tag trodde jag inte att jag skulle klara det. Jag vet att jag har manga kompisar har men kande mig sa himla ensam. Men igar hande nagot, jag vet inte vad. Jag mar toppen nu och kanner mig sa lyckligt lottad over att vara har. Jag tankte tillbaka pa Kalmar och fragade mig sjalv vad jag har att komam tillbaka till. Alla mina vanner har flyttat och det ar gratt och trist. Inte sadar lockande nar jag har en bra familj har med manga vanner och varmt och soligt vader! Ja jag har faktiskt gatt i kjol och klanning denna vecka! Kan inte fatta att det ar november och att vi gar mot December och JUL! 

Anja Akte i onsdags vilket var riktigt jobbigt. Vi hade ett avsked for henen i tisdags. Kommer sakna henne mycket men som sagt sa kommer vi snart att ses igen ( jag har ju bara nio manader kvar har nu) hjalp vad tiden gar fort. 

 


Vi kom fram till att vi ar bortskamda har med alla billiga skor och klader. Vi akte till Target forra veckan och Anja passade pa att ta med sig hela butiken hem. Det ar manga som ar sjuka nu, inflensan harjar. Alla i familjen har haft den har nu och det ar vall bara jag kvar snart .

Jag och Jordan var pa Halloween Party med gymnastiken, det var riktigt roligt, kan inte fatta hur mycket tid de har lagt ner pa den. Arligt talat sa var det den basta Halloween festen jag har varit pa. Vi var tvugna att lamna festen tidigare vilket var ett stort problem, jordanm vagrade. Men jag fick till slut med henne.
Jag vet inte vad som har hant, men sen tva veckor tillbaka sa lyder hon min minsta onskan. Hon skriver lappar om hur mycket hon uppskattar mig och sager jamt att hon inte vill att jag ska aka. Robert och jag ar fortforande tajta. Alksar att skamta runt med han, lika mycket som han gor det tillbaka. Vi ska spela wii idag bestamde vi haha. Ska snart hamta upp Emelie som kommer med taget. Vi ska till en nyoppnad affar Kohl och sen vill jag till en teknik affar med! Ikvall ska vi ut och ata.



Jag hade inte planerat att ga pa nagon Halloween fest tills Anja ville att jag skulle hanga med henne och David till Sacramento som ligger 2 timmar harifran pa en UC Davis college Party. Jag sprang i panik till Halloween affaren dar man hittade resten av staden. panikshoppade en sjukskoterska kostym, och drankte ner mig i blod sa blev en Psykonurse haha, sag galet ut.



Anja var en servitris, och Silija hade en tysk nationaldrakt pa sig (passar ju bra eftersom hon ar tysk).

Jag fargade och klippte mig i fredags hos min vardmammas frisor, dyyyrt jag betalade 2000 kronor, men det blev fint han la i guldiga och bruna slingor. Han var bog och rolig att prata med!



Vi var ute och festade forra fredagen med och hamnade pa en Gayklubb haha, det var speciellt, Silija var lite smatt irreterad. I fredags var vi pa en hemmafest nara dar jag bor. Maste bara saga att Svenskar Ager pa fest. Amerikanerna ar inte ens nara.

Har varit i San francisco med och staden ar fortforande full av turister, kommer nog aldrig att avta. Men det var varst pa sommaren saklart. 

 

Pa pier 39 finns det jatte manga sjolejon! Aven delfiner.



Vi har varit en svang pa Stanford med, V A C K E R T .

Jag har lart att kanna en ny Tjej fran Tyskland som heter Julia. Kanns skont att hitta lite fler har och tro det elelr ej men hon bor i Redwood City, jag ar inte helt ensam har! Alla andra Au pairer bor i de riktigt rika omraderna en kvart harifran.



Silja och jag var trotta och bestamde traff for att ata pizza.

Jag har borjat fundera pa att borja studera spanska har sen till varen. Har ocksa fatt upp ett intresse for militaren. Jag har varit pa gymmet varje dag nu och har fatt upp en riktigt bra kondition. Mitt nya intresse.

Men nu ska jag ga, ha det sa bra dar hemma! Manga pussar Sanna