Shopping

Nu var det tre veckor sen sist. Har bara som alltid inte haft tid. Men ska forsoka komma ihag vad jag har gjort. Livet har flyter pa, mamman reser mycket vilket jag inte gillar. Pappan forlitar sig helt pa mig och det blir som att jag ar mamman i familjen och skoter allt.

Jag har nog besokt alla shoppingcenter i The bay Area nu. Haha Jag, anja och Silija har shoppat over min limit :P Maste skarpa mig nu.
Deras uppfostran i familjen ar sa annorlunda min, barnen far inte gora sa mycket. Umgas aldrig med nagra vanner. Jag tycker inte att det hander sa mycket i deras liv. Jag minns sjalv att man var ute och lekte timtals, aldrig sag pa Tv och hade massa aktiviteter. Medan har gar det ut pa att fa A i alla amnen.

Jag bestamde mig for att borja trana sa jag hitade ett center dar man kunde delta i Jazzersize. Typ som friskis och svettis men det var jga och en massa tanter pa 70+ haha, inet riktigt min grej det dar! Och dyrt med, allt som har med sport att gora ar dyrt har.
Men har gatt med i ett gym som ligger nara mig, fick ett bra pris och managern dar jobbar pa nattklubb, sa han kan fixa in oss!

Har besokt Wallmart som ar valdig kant i USA, de har allt och det ar jatte billigt. Men kvaliten suger, det var inget for oss, sista gangen dar.

Har varit ute och festat med pa hemmafester. Kort sagt: shit...

Det ar manga som byter familjer nu, jag horde en siffra pa 80 procent av alla. Och jag kan tanka mig att det stammer da alla utan jag och Silija av mina vanner har bytt en gang eller mer. Jag har verkligen haft tur med min familj! Har varit valdigt deppig nu de senaste tva dagarna da en av mina basta vanner har ska aka hem, Anja, hon klarar inet av livet som Au Pair och blev helt utnyttjad av sin familj som hemhjalp och betjant..

Det borjar bli lite kallara har nu om natterna jag har fatt en varmeflakt som tyvarr luktar skit nar jag satter pa den men funkar bra! Annars har vi fortforande sol och runt 22 grader. Men det kanns att hosten ar har, loven faller fran traden och det blaser ibland.

Jag och Anja var i Sanfrancisco pa Fleet Festivalen. Flygplansfestival och uppvisning, jatte haftigt, och den amerikanska flottan var dar med!


Sex stycken Blue angels flog over golden Bridge och hade en show!

Det har varit Columbus Day har med, en holiday. Sa jag och jordan akte till ett Art house och malade porslin.


Jag foljde med Jordan pa hennes vans fodelsedagskalas. Jag trodde att det skulle vara jatte organiserar, men det var mer komma dit ata pizza, prata lite och sen hem, typ en timma! Det som ar annorlunda ar att alla barn som kommer till kalaset far presenter, sa ar det alltid. (+ fodelsedagstartorna ar pakostade)

Det har oxa varit Blockparty, de sparrade av gatan, satt upp halloween dekoration och alla kommer med kakor och mat.

I sondags var jag i San fran. och akte turistbuss for att se lite.

De har manga sma cafer, och den hogra bilden visar huset dar Mary kate and Ashley olssen spelade in sina tv serier.

Vi akte over Golden gate bron, ni kan se den kanda San fran. dimman, det ar kallt i staden!



Anja och hennes pojkvan, sen ar det den kurvigaste gatan, svart att se men kunde inte vanda bilden haha!

Hade en jobbig dag i Mandags, tankte att nu ska jag bara slappa och inet gora nagot, gick jatte bra tills dess att jag skulle jobba da det varte ner ute och jag fastnade i trafiken, kom 45 min sent till att hamta upp Robert som stog och fros i regnet, sen vid fotbollen fick jag punktering pa dacket, sa bargningsbilen behovde komma och pappan var smatt irreterad da han skulle hamta upp en van pa flygplatsen :S

Roligt att lasa era kommentarer!

 

Ska uppdatera snart igen,