Upp och ner

Ännu en vecka. Jordan gick ut preschool och börjar kindergarden till Hösten. Fatta vad snabbt det går. Det var fint de sjöng i kyrkan och det roligaste va när de gick fram och sa vad de ville bli. Vi kommer att ha en hel del princessor och batman där ute i framtiden, Jordan själv vill bli "A firewoman" hur coolt är inte det :D

Såg en sjukt rolig film på bio i Lördags. Något med the greek. Gå och se den ifall den finns i Sverige. Jag skrattade genom hela filmen.

I Sändags var jag på North beach festival vilket var väldigt roligt. Jag och dominique gjorde facepainting och sen gick vi till parken och lyssnade på musik som spelades och där träffade vi massa människor. Det var fotboll samtidigt så folket var galna!





Dominique och jag












På tåget mötte vi en person som gör apps för apple så nu är jag med och lär världen hur man pratar svenska haha. Jag översatte och han spelade in min röst. Den tycker jag ni ska köpa om ni har apple :D

Igår var jag på Aupair möte

Min värdmamma är i brazilien denna veckan, men det har gått bra. Vi ska snart åka till poolen nu, det är inet så jätet varmt men man tar chansen om man har den.

Det blir inget Clearlake över midsommar utan vi åker till SF och tar in på hotell där, festar och går på gay pride istället. Backstreet boys kommer att spela haha! Även lifehouse och kris allen.

Nästa vecka ska jag jobba hela dagar. Och sen på lördag åker familjen till montana en vecka.

Ska antagligen åka till danmark innan jag åker hem och besöka Anja och Anders. Beror på om jag kommer in på högskolan elelr inte. Känner att mitt liv är oplanerat. Men vems e planerat?

ha det gott


Sommarlov

Nu startar Sommaren och studenten är i full gång där hemma. Grattis till er!

Ett år sen man sist var där helt ofattbart. Så jag lovade ju att uppdatera mer så här kommer lite vad som hänt denna veckan.

Var och träffade min kusin vilket var roligt, var evigheter sen sist. Man inser inte hur lite kontakt man har med alla där hemma. Och att man inet vet något. Inget alls. Så man kan ju säga att man blir glad när man får ett mail med information! Vilket inte heller händer så ofta.

Okej nu vill jag bara säga: Jag stannar här för alltid! Vill bo och leva här. Jag trivs något enormt. Kanske sa det men då säger jag det igen. Men som ni vet så kommer jag hem i September. Ska en sväng till danmark innan jag landar i sverige igen tror jag. Inte bestämt till hundra ännu.

Det har tagit mig 3 dagar hittills att skriva detta lilla, jag blir alltid distraherad. Men nu ska jag försöka avklara detta.

Jag var ute lite i helgen. Denna helgen var det 35 grader varmt. Så varmt att man inet ens kunde vara utomhus.



På Söndagen åkte jag och 13 andra tjejer till Great America, ungefär som liseberg fast mycket mindre. Jag var inte riktigt imponerad över stället. Det gjorde ont att åka de farliga atraktionerna, slog i huvudet så de blödde. Inte så säkert och rätt sunkigt. Men jag hade kul med :D



Sen på kvällen blev vi bjudna över för lite att dricka och bada i pool och hottub, jätte mysigt :D



Min kompis fyllde 21 så vi hade tårta, riktigt kalas

I måndags var jag i en trafikolycka.
En bil backade i full fart in i mig och spräckte mitt lyse och jag fick en stor buckla. Var tvungen att ringa polisen och min värpappa. Det var helt och hållet hans fel, eftersom han inte såg mig och jag stannade för att jag skulle svänga in på vägen han stog på.
Jag var så sjukt nervös när polisen kom för att jag aldrig tog ett caloforniskt körkort men de sa inget, nu vet jag inet hur det blir med försäkringen iofs. Men mannen som körde på mig ljög upp en annan historia, jag var helt rasande. Kan inet fatta att folk gör så. Men idag ringde försäkringen igen och det blev mycket hit och dit men till slut fick jag rätt. Så nu ska han stå för kostanderna på bilen.

Sen hade vi släktkalas på kvällen där. Ute och åt och så.

Idag går jordan ut preeschool så nu ska vi åka och klippa oss och sen hem och byta om och iväg. Hon har pratat om en jätet överaskning hela juni nu så det ska bli spännande´, så till kyrkan ska jag ikväll.

I helgen Ska jag cykla Över golden gate bridge och sen ner till sausellito och därifrån ta en färga tillbaka till San Francisco.

Nu måste jag gå
Ha det bra, Vi ses snart bara 2 mån :O
Kramar

Jag lever

Okej, ber om ursäkt där hemma. Nu var det nästan 3 månader sen jag uppdaterade denna. Men nu ska jag ge gärnet de sista 2.5 månad som har kvar här. Inte klokt vad tiden flyger iväg.

Det har hänt massor av saker här, varit så upptagen att jag bara inet haft tid att blogga. Men ska ta det lite snabbt annars blir det för mycker för er där hemma att läsa.

Så under påsken var mamma och Linda och hälsade på. En helt underbar semester blev det! Vi shoppade tills vi dog. Och jag tror de var imponerade och skockade över hur underbar shopping och mat man kan hitta här. Vi åkte också ner till Monterey och carmel by the sea vilket är hur vackert som helst.



Jag skickade hem 2 hela resväskor med mamma och linda och jag tror de var väldigt förvånade över hur mycket jag verkligen har shoppat. Det är som en drog. Nu när jag kollar i garderoben så förstår jag att jag aldrig kommer få hem det om jag inet vill betala hundratals dollar för att få hem det..

Jag har hittat ett nytt intresse vilket är surfing. Har åkt ner till Santa cruz ca 5 helger i rad nu och det är helt underbart!
Surfat tillsammans med både sjölejon och delfiner. Som tur är inga hajar ännu! haha

Sommaren har precis anlänt här så nu har vi garanterat sol vare dag. Men inna juni var det svinkallt, i klass med sverige!




Här har ni levande bevis.

Jag har varit på hundratals födelsedagskalas med jordan, vi åkte också ner och lunchade med min värdmamma på Apples Högkvarter. VIlket var hur coolt som helst. Jag fattar verkligen hur enormt stort apple är.



Jordan och jag har varit på en hel del Museum också.

Lite jobbigt är det för jag minns inte vad som jag har gjort. Hängt lite vid poolen, åkt till SF en del med.

Jag har även åkt in till San fRancisco och festat ett anatl ggr. Och ja  vad ska man säga, jag älskar ute livet här! Jag kan tänka mig att flytta til San Francisco i framtiden. Eller göra en termin av mina hägskolestudier här. Skulel inte vara helt fel.



Var på födelsdedagsfest förra veckan, med hawaii tema och pinata! Jag slog ner den (A)

Så framtiden då

# Min underbara vän emilia kommer hit till mig den 16 aug och stannar en vecka då ska vi flyga ner till LA!

# Mellan den 2 och 11 juli åker min värdfamilj upp till montana så då har jag huset för mig själv, ska bara vara hundvakt!

# Jag ska hoppa fallskärmshoppning

# Åka till Emilia i Nort Carolina kommer bli i den sista månaden

# Ska till Great america (näjespark) på sändag

# Kommer nog vara hemma i slutet av augusti som det ser ut idag


Måste ha bokat min hembiljett till sverige inna den 1 juli så nu är det tajt!

Snart slutar ungarna skolan om en sådär 2 veckor. Så då drar vi nog till poolen så mycket vi kan.
Nu ska jag dra mig till gymmet efetr en 2 veckor paus. Har inet kunnat röra mig efetr all surfing :P

Ha det gott där hemma, Puss och kram Sanna